onsdag 27 augusti 2008

måndag 11 augusti 2008

Sista knoppen

Nu har så sista knoppen slagit ut i en av dagliljorna och det känns vemodigt. Hösten är här, trots att det bara är mitten av augusti och kroppen fortfarande vill ha sommar...



Visst är den vacker? Chicago Knockout heter den.
Så är då näst sista dagen på semestern kommen och jag har så småt börja fundera på allt som ska göras innan jag börjar arbeta på onsdag. Samtidigt känns det kul att få träffa alla igen, både elever och kollegor. Men vart tog sommaren vägen? Varför tar det sådan tid att varva ner? V. 31 kände jag att jag var avslappnad... Sommarlovet började v. 25... Ska det vara så?
Nu drar dessutom en fullspäckad höst igång, med massor av aktiviteter på jobbet och inom det fackliga... Bäst att ta grabbatag från början och sedan är det bara att hålla i sig.
Men jag njuter nog lite idag, skjuter på en del till imorgon...

fredag 8 augusti 2008

Fler i familjen som gillar trädgård


Måste bara visa en bild på min lilla kisse som luktar på blommorna. Han undrar nog om de luktar gott eftersom det sitter en humla där.. Visst är han söt?

onsdag 6 augusti 2008

Ordlös Onsdag

Här kommer mitt bidrag till veckans ordlös onsdag.

Fler bidrag hittas hos vikarierande Krokofanten i Frankrike

tisdag 5 augusti 2008

Livets besvärligheter samt tisdagstema "Kärlek"

Sonen har rakat huvudet... Igen!! Jag blir så trött.Precis när det äntligen har växt ut lite hår på hans kala skalle så kommer det ett sms om att han har rakat sig... Igen!!! Fast jag hade alla möjliga invändningar första gången. Allt från hur söt han är i sin tjocka kalufs till att folk dömmer tyvärr människor de inte känner utifrån utseendet och tänk om han åker på stryk bara för att han har rakat huvudet.. Eller tänk om någon tror att han är rasist? Han som är den som alltid försvarar de svagas rätt, pratar fackliga rättigheter (med sin so-lärare i skolan), Rättvisemärkt osv.
Som tur är håller flickvännen med mig.. Även flickvännens mamma höll med och även pappan som också pratade om hur folk dömer efter utseende.
Kan det vara en fas? Hoppas verkligen det.
En mamma förstår ju inte så mycket.... Definitivt inte jag, som bara jobbar med tonåringar dagligen..
Som ett led i veckans tisdagstema visar jag alltså en bild på min kärlek: min son!

Visst är han fin! Med hår!!!!
Fler bilder finns att beskåda på http://tisdagstema.se/