fredag 20 juli 2012

Utflykt

Häromdagen besöktes en av grannstäderna. Ett måste varje sommar är nämligen att äta Noraglass, bara en liten sådan :)



Det blir alltid en tur i alla dessa söta små bodar med "antika" saker. Denna gång lyckades jag i alla fall motstå frestelsen, även om den var stor! En av "frestelserna" var en dator för 500:-


Hela staden är fylld av nostalgi, bland annat vackra telefonkiosker, en fantastiskt vacker järnvägsstation med en lika vacker klocka. Café strandgården bjöd både på lunch och trevligt eftermiddagsfika, med glass då förstås!





Här har maken fångat A och mig på strandpromenaden, ivrigt diskuterande båtar ser det ut som...
Efter att ha besökt ett antal antikaffärer, köpt en liten pyjamas till barnbarnet och fikat gott så var det dags att besöka Villa Sindoro och rosenträdgården.



Även maken doftade på rosorna! Det är helt otroligt vad de har lyckats göra med sin trädgård, alla doftande rum och gångar som ger fantasin en rejäl puff åt det romantiska hållet.




















Med sinnena fyllda av rosdoft var vi bara tvungna att besöka den lilla presentboden innan vi åkte ifrån Villa Sindoro. Hittade alla dessa fina kläder från Garden Girl, bl a en hatt som maken lyckades fånga mig med... Bjuder på det, bara för att Garden Girlsgrejerna är så kul:



Hatten fick stanna kvar, det blev ett par handskar istället! Mycket bra handskar, så där mjuka som de ska vara fast de är hållbara och kraftiga! Lite lagom "girly" rosa ;)
Sedan de inköptes har de fått jobba hårt i trädgården, med rensning av rabatter och röjning av alldeles för högt gräs och sly! Imorgon kör vi vidare med trädgårdsarbetet, om vädret tillåter!

- Posted using BlogPress from my iPad

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar