söndag 2 juni 2013

Sommar, sommar, sommar......

Ljuvligt med en helg med härlig värme, strålande solsken och massor av träning. För visst är väl trädgårdsarbete träning? Att skjuta en gräsklippare på 3500 kvm i upp- och nedförsbacke måste väl ändå räknas? Från kl. 09:00-17:00 med några få pauser var det bara trädgårdsarbete som gällde och snacka om att man blir nöjd närman ser resultatet! Kanske inte lika nöjd som vännerna som sprang sitt första maraton igår, men i alla fall väldigt nöjd!
Katterna var också nöjda med att vi tillbringade dagen utomhus, Maya låg under sin favoritlönn, min flikbladiga dvärglönn!



Längtar lite efter den period när gräset inte växer lika fort längre, just nu hinner vi inte njuta så mycket av det nyklippta förrän det är dags att återvända till stan igen. Den här veckan är det dock lite extra valuta av landet då det är en kort arbetsvecka. Det känns som om det är välbehövligt, lite trött i kroppen för tillfället, vilket inte bara beror på trädgårdsarbete... Kan det vara åldern, måntro?

Dofternas tid i trädgården är just nu! Syrenerna blommar för fullt, liljekonvajlerna likaså, fattas bara rosorna... Många rosor har inte klarat vintern speciellt bra och de börjar om långt nerifrån. Än så länge verkar det bara vara en som inte vill komma igen. Får väl bege mig till Plantmarknaden i Lindesberg för att hitta en ersättare ;-)

Hann ta en tur med kameran efter trädgårdsarbetet och fångade en liten humla på jakt efter nektar.



Lite syrener:
                              

                              

      

      

Ser fram mot mer ledigt och mer tid med kameran. Den ger magiska ögonblick att ta fram vid mörka stunder när sommaren har övergått i kalla, mörka vinterkvällar. 
Avslutar med en bild på mina minipenséer från balkongen i stan, rena rama AIK-blommorna! 
                                       
                                           Ha en skön söndagskväll! Snart är det helg igen!
  
 
 
          








 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar