onsdag 22 juli 2009

Hallå sommaren!

Vart tog du vägen? Vi skulle vara tacksamma om du ville infinna dig åtminstone i några veckor till!!! Tänk på barnen som har sommarlov och på de stackars föräldrarna som arbetar hårt resten av året och gärna vill ha några fina veckors semester att ladda batteriet på. För egen del klagar jag absolut inte (jag hade ju tre helt underbara veckor i Geneve med solen närvarande i stort sett hela tiden, både vad gäller väder och sinne!).
Gårdagen bjöd ju faktiskt på sol, men även på en vind som gjorde att det var svårt att sitta ute nom man inte lyckades hitta lä. Vihade en helt underbar eftermiddag hos en av mina kursledarkollegor som bjöd på fantastisk god lunch och trevlig samvaro. Där njöt vi även av solen på den vackra verandan i lä!

Här sitter våra två sextonåringar som inte så gärna vill vara med på bild.. De njöt av solen i de av kollegan egenhändigt tillverkade solstolarna! De lämnade mig grön av avund... Vill ha!!!
Efter flera timmar hos kollegan så åkte vi till Nimis och klättrade. Den ena av sextonåringarna muttrade surt att det var väl inget kul att behöva hänga med på allt som vi vuxna bestämde, men vem tror ni glatt klättrade och hoppade runt på stenarna nere vid Vilks konstverk? Just det, samma "sura" tonåring.





Vi avslutade dagen med att åka till stranden.. Med +16 grader i luften försökte två av barnen att bada, men bara en klarade av att doppa sig... Hu' vad kallt det såg ut!!

1 kommentar:

  1. Lite sommar till skulle inte skada. Igår var det sol halva dagen men jag vill gärna ha mer. Just nu är det grått och fuktigt.
    Vilket konstverk, har bara sett det på bild, någon gång kanske man kommer dit. Ja tonåringar dom är som dom är.
    Ha en bra dag!

    SvaraRadera